1036529_27.png

Een huis kopen? Laat u helpen door een makelaar

Bent u van plan een huis te kopen? Heeft u al eens gedacht aan hulp van een aankoopmakelaar? Huisidee Makelaardij begeleidt en adviseert u graag. U kunt ons inschakelen als u al een huis heeft gevonden voor de onderhandeling en aankoopbegeleiding of u laat ook het zoekwerk aan ons over.

Huisidee Makelaardij heeft als NVM-makelaar inzage in de verkoopprijzen van woningen in de woonomgeving. Die kennis maakt de onderhandelingspositie sterker: er is geen sprake van blufpoker, maar van doelgericht onderhandelen om de juiste prijs voor de woning te betalen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw enthousiasme een strategische onderhandeling en een blijvend scherpe blik niet in de weg staan. En dat kan vele duizenden euro’s in de koopsom schelen.

Huisidee Makelaardij helpt u bij de aankoop
Wij gaan vrijblijvend met u mee voor een bezichtiging van de woning. Op die manier kunnen wij een helder advies geven over de waarde, courantheid en bouwkundige staat van het huis. U betaalt pas courtage als u de woning koopt! U kunt onze kosten meefinancieren in de hypotheek.

Huisidee Makelaardij gaat voor u op zoek
Ziet u door de huizenaanbod-sites het droomhuis niet meer? Plaats dan ook een zoekopdracht bij Huisidee Makelaardij. Wij speuren elke dag alle mogelijke sites af naar nieuwe woningen die aan uw wensen voldoen. Daarnaast hebben wij veel contacten in de makelaarswereld. Daar laten we weten wat u zoekt. Op die manier krijgt u het als eerste te horen als er een huis in verkoop komt. Nog voor het op internet staat en andere woningzoekenden kunnen reageren. Met een aankoopmakelaar bent u ze net een stapje voor.