HUISIDEE UPDATE

Huisidee Makelaardij winnaar Nederlandse Nieuwbouwmakelaar Award! En tevens winnaar Verkoopmakelaar Award provincie Flevoland

Huisidee Makelaardij winnaar van Nederlandse Nieuwbouwmakelaar Award en Verkoopmakelaar Award provincie Flevoland 2016

Onder toeziend oog van prominenten uit de makelaardij zijn in de avond van 24 november in het Oude Magazijn in Amersfoort de Woningmakelaar van het Jaar Awards uitgereikt. In vijf categorieën bepaalden de consumenten wie er met de felbegeerde prijzen vandoor gingen, een award werd door een vakjury uitgereikt. Het Almeerse kantoor Huisidee Makelaardij won de klantwaarde awards voor de Nederlandse Nieuwbouwmakelaar en Verkoopmakelaar provincie Flevoland van 2016.

 Huisidee Makelaardij pakt 2 maal de winst

Van juni tot en met oktober konden klanten van woningmakelaars stemmen op de makelaar die volgens hen recht heeft op de prijs voor de beste makelaar. Dankzij de grote steun van haar klanten mag Huisidee Makelaardij zichzelf zowel nieuwbouwmakelaar van Nederland als verkoopmakelaar van provincie Flevoland van het jaar 2016 noemen.

 Woningmakelaar van het Jaar

Het doel van de Woningmakelaar van het Jaar is om deze succesvolle en innovatieve concepten in de makelaardij een podium te geven ter inspiratie voor alle andere Nederlandse woningmakelaars. De Woningmakelaar van het Jaar is dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door Vastgoed.

De uitreiking was een feest
De uitreiking was een feest

De Hoeve in Nobelhorst is het laatste buurtje van Het Brinkdorp

82685_hoek18-gew-def.jpg

Op 25 november as start de verkoop van De Hoeve in het Brinkdorp. Deze buurt bestaat uit een aantal ‘boerenerven’ die langs de Vinkweg liggen. Op deze erven worden Hoeves gebouwd. Telkens anders van stijl en opzet en op die manier aantrekkelijk voor veel verschillende mensen.

Lees meer

Even nagenieten...

Een 9.7 op basis van 187 stemmen bezorgde ons 2 prijzen!

Lees meer

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega, K-RMT of RMT!

4861_amnorman-0626.jpg

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

Lees meer