HUISIDEE UPDATE

Binnenkort in verkoop: luxe appartementen in Nobelhorst!In 2017 gaan we starten met de verkoop van appartementen in Het Landgoed De Nobelhorst.

Het Landhuis op het Landgoed

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten?  Op zaterdag 28 januari vanaf 12.30 uur ben je van harte welkom in de Informatieschuur en vertellen buurtmakelaars Elske en Madeleen je graag alles wat je wilt weten over Het Landgoed.

Het Landhuis op Het Landgoed is een prachtig gebouw met 16 luxe appartementen op een heus landgoed. Het Landgoed waar Het Landhuis staat vertelt het verhaal dat de heren Nobel hier gewoond zou kunnen hebben.

Stel je voor dat je woont in Het Landhuis.

Je komt straks aanrijden langs de groene Nobellaan en je ziet in de verte Het Landhuis aan de bosrand als liggen Jouw huis! Elke dag weer geniet je van je ruime appartement op Het Landgoed. Prachtig licht schijnt door de grote raampartijen en altijd een vrij uitzicht op de vogels die van boom naar boom fladderen.

Serre-balkon verbindt binnen met buiten

Fijn ook dat het appartement een serre-balkon heeft. Hierdoor zijn binnen en buiten altijd met elkaar verbonden. In de winter ontbijt je beschut in de serre en op een mooie dag zet je de glazen panelen wagenwijd open en je zit heerlijk buiten. Wel het gevoel van een tuin, maar niet het onderhoud.

Alle appartementen zijn verschillend

Het Landhuis is een kleinschalig appartementen gebouw met koopappartementen van 90 tot 180m2. Geen appartement is hetzelfde, elk appartement heeft zijn unieke kwaliteit. Natuurlijk is er een lift aanwezig, zijn de bergingen groot genoeg voor een (elektrische) fiets en heb je je eigen parkeerplaats.

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek? 

Kom zaterdag 28 januari om 12.30 uur naar de Informatiemiddag in de Informatieschuur en buurtmakelaars Elske en Madeleen leggen je alles uit wat je wilt weten over Het Landhuis op het Landgoed.

Bellen of mailen kan ook. Neem contact op met Buurtmakelaar Madeleen van den Brink, 06 - 5182 1038, madeleen@woneninnobelhorst.nl.

Een heus Landhuis in Nobelhorst
Een heus Landhuis in Nobelhorst

Even nagenieten...

Een 9.7 op basis van 187 stemmen bezorgde ons 2 prijzen!

Lees meer

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega, K-RMT of RMT!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

Lees meer

Huisidee Makelaardij winnaar Nederlandse Nieuwbouwmakelaar Award! En tevens winnaar Verkoopmakelaar Award provincie Flevoland

Huisidee Makelaardij winnaar van Nederlandse Nieuwbouwmakelaar Award en Verkoopmakelaar Award provincie Flevoland 2016

Lees meer