Nobelhorst De Boswachterij
Vraag over dit project?
Reageer
Terug

Nobelhorst De Boswachterij

Wonen tussen bos en water in De Boswachterij
Wonen aan het bos. Of wonen aan het water. Veel groen in de straat, mooie architectuur en altijd een fijn uitzicht. Aantrekkelijk? Maak kennis met De Boswachterij, een gemoedelijk buurtje in de Bosrandbuurt van Nobelhorst. Hier gaan we grote aankleedhuizen bouwen in een rij, vrijstaand of als twee-onder-een-kaphuis.

Nobelhorst is een nieuwe wijk in Almere Hout. Het dorp van Almere! In de wijk komen allemaal verschillende buurtjes. Het leuke is dat elke buurt zijn eigen verhaal vertelt. Daarmee brengen we historie, sfeer en eigenheid in deze nieuwbouwwijk. Om het verhaal van de buurt kracht bij te zetten, vind je in elke buurt één of meer speciale huizen. Net zoals je dat vaak in een oud dorp ziet. En wist je al dat je automatisch lid wordt van een buurtschap? Hierin kun je mee beslissen over bepaalde onderdelen van de inrichting van jouw woonomgeving en de buurtkavel. Op de website van Nobelhorst vind je hier meer informatie over.

Proef de sfeer van De Boswachterij
De Boswachterij wordt omringd door water en bos. Overal in dit buurtje kijk je daar op uit. Veel tuinen liggen direct aan het water of het bos. De Boswachterij is boomrijk, de tuinen zijn royaal en er zijn veel groene hagen. Daarmee gaat wonen naadloos over in het landschap van Nobelhorst. Wandelpaden naar het bos liggen om de hoek. f een bootje aanmeren aan je eigen steiger. Stel je toch eens voor dat je hier woont…

Het bos is straks jouw achtertuin
Nergens woon je zo dicht bij het bos als in De Boswachterij. Staatsbosbeheer creëert multifunctionele bossen waar naast houtproductie ook volop ruimte is voor recreatie en natuur. Ga lekker met de kinderen op avontuur. Ren straks een rondje op de hardlooptrack of wandel op je gemak door het bos… wie weet spot je takken die door bevers zijn aangevreten, parende zandloopkevers, een indrukwekkende ijsvogel of een lief reetje.
Project website: http://www.nobelhorst.nl