Het Landhuis (appartementen)
Vraag over dit project?
Reageer
Terug

Het Landhuis (appartementen)

Via de Nobellaan kom je thuis op Het Landgoed. Het statige karakter wordt op een prettige manier afgewisseld met vriendelijke pleintjes en groene straatjes die kronkelend door de buurt zo het bos inlopen. Langs Het Landgoed meandert een watergang. Overal ben je verbonden met de natuur om je heen. Elk huis en gebouw op Het Landgoed heeft zijn eigen specifieke kenmerken, waardoor Het Landgoed een buurt is met een heel gemêleerde bewonerssamenstelling: jonge starters, gezinnen, stellen en singles die genieten van wonen op zo’n unieke plek.

HET BOS IS STRAKS JOUW ACHTERTUIN
Nergens woon je zo dicht bij het bos als op Het Landgoed. Naast de houtproductie zorgt Staatsbosbeheer ervoor dat er ook volop ruimte is voor recreatie en natuur. Stap je deur uit en twee tellen later sta je midden in de schitterende natuur. Ga lekker wandelen en geniet ervan dat het bos alle seizoenen weer anders mooi is. Wie weet spot je door bevers aangevreten takken, zandloopkevers, een indrukwekkende ijsvogel of een lief reetje.

Woningtypes

Appartementen begane grond
Appartementen begane grond

De entree van Het Landhuis ligt iets verhoogd. Dit draagt bij aan het statige karakter dat het gebouw naar ons idee moet uitstralen. Statig, maar dan wel zonder afstandelijk te zijn. Want eenmaal binnen staat je een warm welkom te wachten. De entreehal is twee verdiepingen hoog. In het hart hangt een prachtige kroonluchter. De twee appartementen en bergingen bevinden zich in het souterrain. Feitelijk is dit de begane grond aan de boszijde. Wie hier woont is één met de natuur. Via beide slaapkamers en de woonkamer zijn er dubbele openslaande deuren naar het terras en de tuin. Zet ze open en laat de natuurlijke geluiden en de geur van het bos binnenkomen.

Appartementen 1e verdieping
Appartementen 1e verdieping

Op de eerste verdieping komen slechts vier appartementen. Alle appartementen hebben aan de boszijde een groot balkon op het zuiden of zuidwesten. De appartementen aan de laan-/pleinzijde verschillen in grootte iets van elkaar. Alle appartementen hebben 2 slaapkamers. De appartementen aan de pleinzijde hebben een hoekligging, waardoor de woonkamer verrijkt wordt met prachtige ramen aan twee zijdes.

Appartementen 2e verdieping
Appartementen 2e verdieping

Ook de 2e verdieping biedt ruimte aan vier appartementen. De appartementen aan de boszijde zijn identiek aan die van de begane grond en 1e verdieping. De appartementen aan de laan- en pleinzijde zijn een slag groter doordat de vloer ter hoogte van de entree hier weer doorloopt. Val jij voor zo’n heerlijk licht, ruim appartement met vrij uitzicht op de laan, het bos en het mooie buurtje van Het Landgoed? 

Appartementen 3e verdieping
Appartementen 3e verdieping

Op de 3e verdieping komen drie appartementen. Luxe, vrijheid en uitzicht zijn de sleutelwoorden. Het maakt niet uit voor welk appartement je gaat, je woont altijd zeer riant en geniet overal van een mooi uitzicht op het bos, het plein en de laan met beukenbomen. De appartementen op deze woonlaag zijn rond de 150 m² groot en hebben allemaal iets unieks. Een slaapkamer met dubbele openslaande deuren naar een balkon, 3 slaapkamers en 2 balkons of een appartement dat een woonkamer heeft van 74 m².

Penthouses op de 4e verdieping
Penthouses op de 4e verdieping

Op de 4e verdieping komen twee schitterende penthouses met ieder 1 of 2 eigen parkeerplaatsen. Als je het hebt over luxe, vrijheid en optimale privacy, dan komen deze penthouses toch zeker in aanmerking. Letterlijk de kers op de taart van Het Landhuis. Wat kun je ver wegkijken en wat is het elke dag genieten van wonen aan het bos. Het hellende dak met de dakkapellen aan de pleinzijde geven een heel bijzondere sfeer aan de bad- en slaapkamers. De indeling van de penthouses verschilt nauwelijks van elkaar. Bouwnummer 15 heeft alleen een iets grotere hoofdslaapkamer.