1036815_Team-ECM-picknicktafel.jpg
1036817_13.png

Met passie voor nieuwbouw

Onze ervaring in de makelaardij is in 1994 begonnen. Vanaf 2000 verkopen we naast bestaande bouw ook nieuwbouwwoningen. Inmiddels kunnen we onszelf ‘nieuwbouwspecialist’ noemen.

Wij zijn het aanspreekpunt voor de koper. We doen er alles aan om de klant aan ons te binden. Pushen staat niet ons woordenboek. We staan voor een eerlijk advies, een enorme betrokkenheid en een persoonlijke benadering. En dat werkt, blijkt.

Wij zijn uw sparringspartner
Maar voor we tot de verkoop van uw nieuwbouwproject overgaan, is er werk aan de winkel. Wij zijn uw sparringspartner, adviseur en geweten. De jarenlange ervaring heeft ons geleerd wat kopers bevriest of beweegt. We weten hoe mensen willen wonen! Die kennis delen we graag om zo samen tot het beste resultaat te komen en vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Vanaf het eerste idee voor een nieuw te ontwikkelen locatie maken we onderdeel uit van het team. Samen met alle partijen, zoals de architect, de gemeente, de stedenbouwkundige en de ontwikkelaar komen we tot een optimaal woonprogramma. Het grote voordeel van deze vroegtijdige betrokkenheid is dat we alle ins en outs van een project kennen. Daardoor kunnen we de koper weer beter van dienst zijn. De cirkel is rond!